Ipari ventilátorok gyártása, forgalmazása
> Gyártóink

Gyártóink

5 gyártóval állunk jelenleg kapcsolatban: MORO, CIESSE, PLASTIFER, REFILL-TECH SOLUTIONS és FILLING TECHNOLOGIES.

Az olaszországi MORO gyár közel 40 év folyamatos fejlődésének köszönhetően képes megfelelni a legszigorúbb elvárásoknak, képes teljesíteni a legkomplexebb feladatokat is. Évtizedek óta jogosultak 94/9/CE direktívának megfelelő robbanásbiztos centrifugál és axiál ventilátorok gyártására.

A gyár rendelkezik UNI EN ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal és 2006 óta GOST tanúsítvánnyal is rendelkezik. Centrifugál ventilátoraik széles teljesítmény és mérettartományban érhetők el. Az elérhető speciális kivitelek révén a legkülönbözőbb feladatokra és a legkülönbözőbb körülmények között alkalmazhatók az ipar szinte minden területét lefedve. Természetesen a civil alkalmazásokban is számtalan feladatra alkalmasak és rendszeresen vásárolnak magánszemélyek is. A gyár tetőventilátorokból is széles teljesítménytartományban gyárt típusokat. Különböző kiegészítők és alkatrészek külön is megvásárolhatók a ventilátorokhoz. A típusok között az előrehajló és hátrahajló lapátozású járókerekek mellett egyenes lapátozású és többfokozatú járókerékkel szerelt típusok is megtalálhatók. Direkt- és szíjhajtásos kivitelben, illetve alumíniumöntvényházas típusok is elérhetők. Széles méret és motorválasztékban érhetők el akár 400-1400 mm-es járókerékkel, 2-8 pólusú 0,09-250 kW-os motorral szerelve. különösen magas nyomást biztosító típusok is elérhetők.

A CIESSE gyár szintén közel 40 éves gyártási és tervezési tapasztalattal rendelkezik és a kezdetektől a partnerünk. Axiál ventilátoraik fém házzal és műanyag, vagy alumínium lapáttal készülnek, normál direkthajtásos, de akár robbanásbiztos, szíjhajtásos, vagy F400 – 400°/2h kivitelben is elérhetők. 300-1400 mm átmérőben (egyedi igények esetében akár nagyobban is) és 2.500-147.000 m3/h légszállítással. Tetőventilátoraik is elérhetők akár robbanásbiztos kivitelben is. Gyártanak „scatter”, rétegződésgátló ventilátorokat is.

Több mint 40 éve foglalkoznak műanyag ventilátorok, és egyéb vegyipari eszközök gyártásával. Kínálatunkban ventilátoraik és aktívszenes szűrőik találhatók meg számos kiegészítőikkel. Alacsony, közepes és magas nyomást előállító típusok egyaránt elérhetők kínálatukban akár 3.150 Pa nyomásig, vagy 32.000 m3/h légszállításig. A PLASTIFER gyár aktívszenes FILTERBOX szűrődobozai oldószerek és savak kiszűrésére is alkalmas betétekkel és előszűrőkkel is felszerelhetők a betétek élettartamának növelése érdekében.

A Filling Technologies 1975 óta van a piacon. Vezetői tapasztalatának és mérnökei szakértelmének köszönhetően a vállalat gyorsan referenciaponttá vált Olaszországban és Európában az energiapiacon, valamint a levegő- és vízkezelésben használt termékek és megoldások gyártása és forgalmazása terén.

A vállalat a következő területeken nyújt tanácsadást és szakértelmet:

  • Párologtató hűtőtornyok
  • Légkezelő egységek
  • Szennyvízkezelés
  • Biológiai oxidáció
  • Ülepítés
  • Olajleválasztás
  • Mosók
  • Gázturbinák
  • Hajóépítő ágazat
  • Festékkabinok

A levegő- és vízkezelésre szánt műanyagok feldolgozásában vezető szerepet betöltő Refill-Tech Solutions ideális partner az energia- és környezetvédelmi ágazatban működő vállalatok számára, amelyek a maximális hatékonyságra tervezett tervezéssel szeretnék javítani az üzemek teljesítményét.
Szakemberekből álló csapatuk sokéves tapasztalata lehetővé teszi, hogy folyamatosan új műszaki megoldásokat, egyedi modelleket, exkluzív prototípusokat és hőformázással, fröccsöntéssel és extrudálással készült standard termékek széles választékát fejlessze ki.

A műanyag-feldolgozási és összeszerelési technológiákban kifejlesztett know-how, a műszaki támogatás megbízhatósága, valamint a funkcionalitást és költségcsökkentést célzó célzott megoldások döntő szerepet játszanak a Refill-Tech Solutions termékeinek kiváló funkcionalitásában és versenyelőnyében a legkülönbözőbb polgári és ipari alkalmazásokban. Ezért a funkcionalitás, hatékonyság, biztonság és fenntarthatóság legmagasabb nemzetközi színvonalát garantálják, megvalósítva a legjobb feltételeket ügyfeleik vállalkozói tevékenységének megszilárdításához a globális piacon.