Ipari ventilátorok gyártása, forgalmazása
> Rólunk

Rólunk

Több mint két évtizedes forgalmazói tapasztalatból leszűrt ismereteinkkel állunk a kedves érdeklődő rendelkezésére.

LÉGHUZAM Mérnöki és Kereskedelmi Kft.

Rólunk

Több mint két évtizedes forgalmazói tapasztalatból leszűrt ismereteinkkel állunk a kedves érdeklődő rendelkezésére. Minden esetben a igyekszünk a feladatnak megfelelő típusú és felszereltségű ventilátort kiajánlani.

Mintegy 600 féle centrifugál és 300 féle axiál ipari ventilátorunk az ipar minden területén alkalmazható. Széles teljesítménytartományban elérhetőek, nagy igénybevételre és folyamatos működésre lettek tervezve elsősorban az ipar számára, de számtalan példa van a civil felhasználásra is.

Felületnövelő betéteink, cseppleválasztóink és rendezetlen tölteteink az ipar és az agrárium számos területén használhatók. Típustól és felhasználási területtől függően elérhetők PVC, polipropilén és egyéb műanyagokból, továbbá impregnált papírból, egyes típusok akár fémből készült kivitelben is.

rolunk-main-image

20+

ÉV FORGALMAZÓI TAPASZTALATTAL

Több mint 2 évtized tapasztalata

Az 1990-es évek végén indult el magyar tulajdonú családi vállalkozásunk, amely azóta is eredményesen működik és gyarapodik.

Minőségi anyaghasználat

Az adott feladatnak a leginkább megfelelő alapanyagból készült ventilátort, vagy felületnövelő betétet és cseppleválasztót ajánljuk partnereink részére.

Kiterjedt garanciavállalás

Az általunk értékesített ventilátorokra és egyéb termékekre teljeskörű garanciát vállalunk, ami magában foglalja a csere ventilátor, vagy egyéb termék biztosítását.

Kiváló ár / érték arány

Folyamatos üzemre tervezett, jó minőségű ventilátorainkat és egyéb termékeinket kedvező áron biztosítjuk partnereink számára.

Ingyenes szaktanácsadás

Több mint két évtized szakmai tapasztalatával állunk partnereink rendelkezésére, segítünk az igényeiknek és az adott feladatnak leginkább megfelelő típusú és felszereltségű ventilátort kiválasztani.

Csapatunk

Hajnal Viktor

árajánlatkészítés

E-mail: office@leghuzam.hu
Tel.: +36 30 985 6982

Hajnal Sándor

alkalmazási tanácsadás

E-mail: hajnal@leghuzam.hu

Münich Csaba

szállítmányozás

E-mail: disp@leghuzam.hu
Tel.: +36 20 333 9300